Hvor er vi på vej hen med e-handel?
TRHA

Hvor er vi på vej hen med e-handel?

Mange e-butikker giver nu om dage en lang række forskellige muligheder for levering. Den mest anvendte er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente dine produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringstypen er jo usædvanlig gnidningsløs, og mange gange tilmed den mindst kostelige leveringsmåde.

Du burde på samme måde påtænke at vælge afsending til din bopæl eller til dit arbejde. Løsningen viser sig for det meste en lille smule mindre prisbillig, men samtidig super smertefri. Den mest prisbevidste metode til levering er utvivlsomt selv at hente ordren, hvilket stiller krav om at du opholder dig i nærheden af online butikkens arbejdslager.

Leveringstiden kan i nogle tilfælde være temmelig aktuel forudsat vi skal bruge produktet inden for kort tid, så derfor er det rigtig centralt at vi finder den forventede leveringstid for den respektive vare.

En masse internet handler præsterer 1 dags levering på en lang række af deres produkter, som imidlertid er regnet ud fra at bestillingen anbringes forinden et fastsat tidspunkt, så de kan nå at få pakken ud af døren forud for at personalet drager hjemad.

En hel del butikker på nettet yder fragtfri levering, men oftest er det under forudsætning af at der shoppes for et fastslået beløb. Ellers kunne du beslutte sig for den prisbilligste fragtform, der ofte – uden hensyn til om du bor ved Roskilde, Svendborg eller Sorø – vil blive at få fragtfirmaet til at levere dine varer til et udleveringssted.

Online shopping sker på telefonen

Det er i dag ekstremt uproblematisk for alle at sammenligne priser (via fx PriceRunner) i blandt diverse internet butikker i Danmark og til gengæld har de fleste internet firmaer ikke kunne slippe for at tvinge salgspriserne på deres varer – til børn og babyer, men ligeledes til kvinder og mænd – betydeligt, og endda nogle gange frembyde portofri fragt.

Trods dette kan det imidlertid vise sig lønsomt at sammenholde forskellige e-shops efter tilbud forinden du bestiller, således at du er skråsikker på at skaffe sig den mest betalelige pris.

Du skal blot huske på, at ifald en shop på nettet tilbyder et produkt for en pris som anses for ubegribelig fordelagtig, kan det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en fup internet virksomhed. Kortkøb er trods alt en del af en vedtægt, hvilket assisterer dig som kunde imod uoprigtige internet selskaber.

Generelt foreslår vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du overveje en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du vil betale pengene over flere uger.

Inden nogen køber i en shop bør man i princippet have øje for shoppens forretningsbetingelser, men det er normalt et omfattende arbejde.

Et nemmere alternativ kunne være at efterse hvorvidt e-forhandleren er tilsluttet e-mærket, da det længe har været et tegn på at online firmaet efterkommer de gældende danske regler, tillige med at butikken fra tid til anden besøges af fagmænd der har indsigt i lovgivningen. Desuden får du mulighed for støtte, for så vidt du møder problemer som følge af din bestilling. Læs mere her.

Særligt smertefrit for folk at finde de laveste priser

Trustpilot bringer dig temmelig passelige løsninger til at evaluere en række øvrige kunders opfattelser og af den grund foreslår vi, at du tjekker online forhandlerens anmeldelser forud for at du lægger din bestilling.

Facebook præsterer også super fine genveje til at få indblik i internet virksomhedens popularitet. Her er der en del online virksomheder hvor kunder kan publicere en kritik af deres købsoplevelse, som tilmed bør udnyttes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Vores hjemmeside finansieres af reklameindtægter. Vi har et tæt samarbejde med en samling af internet varehuse i form af at vi markedsfører butikkernes tilbud, og tager imod kommission for så vidt en af vores brugere laver en handel.

Anvisninger vedrørende varer og online shops værnes om rutinemæssigt, men vi kan ikke give garantier imod rettelser der måtte være udarbejdet siden seneste opdatering af hjemmesidens data.