Om 3Høje Anlæg

Om 3Høje Anlæg
Om 3Høje Anlæg2018-11-20T10:39:28+00:00

Erfaring og passion

Det er passionen, der driver os – og erfaringen, der sikrer det bedste resultat hver gang. 3Høje Anlæg har rødder der strækker sig tilbage til 2002, hvor Kjeld Risom etablerede selskabet med en baggrund fra anlægsbranchen, hvor opgaverne især var omkring græsplæner. Men Kjeld Risom brændte for at gøre andet og mere. At lade sine evner og lidenskaben for de smukke haveanlæg og de praktiske løsninger udnytte fuldt ud. Det gør han i dag sammen med 16 medarbejdere, der er specialister inden for alt fra haveanlæg og -design til belægningsarbejde, ejendomsvedligeholdelse, vedligeholdelse af udearealer, vinterbekæmpelse og kloakarbejde.

Både private og erhverv

I løbet af det første halve år havde 3Høje Anlæg allerede seks mennesker på lønningslisten. Primært til at servicere private kunder. Men da finanskrisen ramte blev kundegrundlaget langsomt ændret og 3Høje Anlæg henvendte sig over årene mere og mere til erhvervslivet. I dag tæller kunderne både private og mange erhvervskunder – blandt andet flere midt- og vestjyske boligselskaber. Vi er selvfølgelig medlem af Danske Anlægsgartnere, fordi det giver garanti og sikkerhed for kunden. Og fordi det betyder, at vi altid er opdateret med den nyeste viden og teknologi inden for vores felt.

Den bedste og foretrukne anlægsgartner

3Høje Anlægs vision er at være den bedste og foretrukne anlægsgartner til mellemstore projekter i Midt- og Vestjylland. Det går vi benhårdt efter ved at levere varen – til tiden og til aftalt pris. Uanset om opgaven er lille eller stor. Vi vil allerhelst være med dig helt fra idéfasen, gennem design og udvikling og indtil opgaven er udført til din tilfredshed. Vi udfører ikke bare opgaverne. Vi giver dig al den rådgivning, der er behov for – så du altid får den helt rigtige løsning. Første gang.

Ring på 9713 3425 og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan hjælpe dig med!

Eksempler på opgaver, vi udfører for vores kunder:

  • Ejendomsservice
  • Vicevært og flyttesyn
  • Beboerservice
  • Anlæg af haver, stisystemer, p-pladser, terrasser, indkørsler og indgangspartier
  • Vedligeholde af udearealer
  • Vinterbekæmpelse
  • Kloakarbejde
Websitet anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ok